Koti

Meidän kotimme on meille kullan kallis ja haluamme antaa sinulle mahdollisuuden vierailla luonamme.

Suomen Lapissa Rovaniemen pitäjässä Sierijärven rannalla sijaitseva Tuulenpesä on yhdeksän siperian huskyn, kissan ja meidän nelihenkisen perheemme koti.

Tunnelmallisella vanhalla maatilalla voit kokea luonnon rauhan ja pysähdyksen hetken matkallasi Lapissa.

Tila on rakennettu sodan jälkeen vuonna 1948. Talon pirtissä on veistetty aikoinaan rekiä – nyt suuren uunin ääressä voit rentoutua, jutella ja nauttia olemisesta. Pääset maistamaan paikallisia
luomuherkkuja, kuten suolaisia välipaloja, herkullisia lettuja Lapin marjahilloin tai ihania luomumarjapiiraita yrttiteen, kahvin tai kaakaon kera takkatulen loisteessa. Kesän elinvoima on säilöttynä ruokiin, joita tarjoamme. Myös gluteenittomat, kasvis- ja vegaaniherkkuja saatavilla tilauksesta.

Tilallamme on tarjota kaikki avaimet hyvinvointiin pieni joogasali ja tunnelmallinen sauna sekä mahdollisuus pulahtaa järveen. Talvella pidämme avantoa. Saunahoidoissa käytämme puhtaita Lapin yrttejä ja marjoja.

Entisen tallin ja neljän lehmän navetassa on Antin valokuvagalleria sekä lahjatavaramyymälä, josta tuliaisiksi voi ostaa aitoja suomalaisia tuotteita: Antin sisustuskuvia ja postikortteja sekä käsitöitä ja luonnontuotteita.

Talvisin voit aistia arktista henkeä koiravaljakkoajeluin, hiihtäen tai lumikenkäillen sekä saunoen ja uiden avannossa. Kesäkuukausina voit uida, meloa ja käydä husky vaelluksilla sekä metsäkylvyissä
(forest bathing), joissa koemme yhteyden upeaan luontoon. Luonnon yrttejä ja marjoja poimimalla saamme talteen kesän energiaa.

Ihanan rauhaisa Tuulenpesän husky farm ja home retreat on aivan Rovaniemen kupeessa 13 kilometrin ajon päässä keskustasta.

YHTEYSTIEDOT

Harmonia – yoga & nature
Aksana Kurola
aksana@yoganature.fi
044-3131408
Sierijärventie 328
96600 ROVANIEMI

Yoga Nature Lapland