* NAISTEN JOOGAVAELLUS PAISTUNTUREILLA 26.-30.7.2019 täynnä

Paikka: Utsjoki, Osma (n. 12km Utsjoelta Karigasniemen suuntaan) & Koaskimjärvi / Paistunturit

early bird 820€
30.4.2019 jälkeen 880€

Anna luonnon koskettaa sisimpääsi. Osallistu ainutlaatuiselle joogavaellukselle, joka vie sinut Utsjoella Paistunturien koskemattomaan erämaahan. Avarassa maisemassa sinulla on tilaa hengittää ja aikaa itsellesi.

Paistuntureiden joogavaellus on sopii niin aloitteleville retkeilijöille kuin kokeneille erämaankulkijoille. Kokenut retkeilijä osaa arvostaa laadukasta tuoretta ruokaa, jota saa nauttia unelmiensa ympäristössä. Aloittelijalle lähteminen on helppoa ja turvallista. Oppaat huolehtivat suunnistamisesta, eikä sinun tarvitse kantaa kuin kevyt päiväreppu. Joogavaelluksella jää voimia nauttia luonnosta ja iloita elämästä.

Vaellamme Paistunturien erämaahan noin 20 kilometrin taipaleen, eikä sinun tarvitse kantaa kuin päivävarusteet. Muut tavarat kuljetetaan puolestasi. Paistuntureilla yhteismajoittuminen erämaamökissä tai omassa teltassa.

Teemme vaelluksella joogaharjoitusta (mm. astanga ja yin-joogaa) kahdesti päivässä, nautimme luonnossa olemisesta, saunomme ja kylvemme kylpypaljussa tai kastaudumme tunturijärvessä. Tunturissa on myös mahdollisuus kalastaa.

Joogavaelluksella ruoka on todellista hyvänolonruokaa! Herkullinen ja ravitseva kasvis- & kalaruoka tarjoillaan kolmesti päivässä. Menusta löytyy niin raaka-puuroa kuin raakakakkuja ja muita kasvisruokaherkkuja. Kala-aterioilla herkutellaan Tenojoen lohta ja rautua. Ruuat valmistetaan mahdollisimman paljon paikallisia tuotteita ja luomuraaka-aineita käyttäen.

Paikkoja on rajoitetusti ja täten retriitille osallistuvat saavat hyvin yksilöllistä ohjausta sekä astanga- että yin joogassa.

Paikka: Utsjoki, Osma (n. 12km Utsjoelta Karigasniemen suuntaan) & Koaskimjärvi / Paistunturit

Hinta: 820€
770€ – (early bird) 31.4.2018 asti

Oppaat/joogaohjaajat: Aksana Kurola (Rovaniemi) & Nea Porsanger-Rintala (Utsjoki/Jyväskylä)

Ruokahuolto & paikallisopastus: Tuula Porsanger (Utsjoki)

Miten paikalle?
Lentäen pääset Ivaloon tai Rovaniemelle.
Junalla pääset Rovaniemelle.
Rovaniemeltä ja Ivalosta pääsee linja-autolla tai kyydityksellä. Kyydityksen hinta on noin puolet matkahuollon hinnoista.
Kyydit Rovaniemeltä menopaluu 80 e/ henki, Ivalosta 40 e / henki.

YHTEYSTIEDOT

Harmonia – yoga & nature
Aksana Kurola
aksana@yoganature.fi
044-3131408
Sierijärventie 328
96600 ROVANIEMI

Yoga Nature Lapland